Categorie: "Players Tour Championship"

Overmacht aan Neder-Belgen naar Rurh Open

Ik ben maar gestopt met tellen, zeker ook omdat ik niet alle namen ken. Maar wat is het leuk om zoveel Nederlandse en Belgische namen in de lijst voor de Rurh Open te zien, het toernooi wat in Mulheim, Duitsland gehouden wordt van 20 tot 23 november. Zelf ga ik ook proberen aanwezig te zijn om al die spelers op de voet te volgen.

(c) Corné Kuijpers Raymon Fabrie, één van de Nederlanders die mee gaat doen aan de Rurh Open

(c) Corné Kuijpers
Raymon Fabrie, één van de Nederlanders die mee gaat doen aan de Rurh Open

SnooKort: Inschrijving voor Ruhr Open gestart

Voor de Nederlandse en Belgische spelers is de Rurh Open vaak het toernooi wat de minste reistijd oplevert. Mocht je mee willen doen aan een PTC, correctie: European Tour-event, dan is dit dus je kans! De inschrijving voor de Rurh Open is gestart, hier vind je meer informatie. 

euro tour 5 2013 - allen-trophy

Titelverdediger Mark Allen

Laatste 16 Bulgarian Open

Op het lijstje van de laatste 16, mist naar Stuart Bingham en Mark Williams, die er vanmiddag al uitvlogen, nu ook de naam van Neil Robertson. Robertson verloor 4-1 van Gerard Greene. Dat ene frame maakte hij wel een 133-break, maar dat was niet genoeg om de wedstrijd nog te kantelen. Greene verloor overigens de ronde er na van Peter Ebdon, die dus nu een plaats heeft bij de laatste 16.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be Ook Judd Trump zit bij de laatste 16 van de Bulgarian Open

(c) Sandy Giet
sandy.giet@telenet.be
Ook Judd Trump zit bij de laatste 16 van de Bulgarian Open

Bingham en Williams uitgeschakeld

De jonge Oliver Lines is met een mooie reeks overwinningen bezig. Wist Lines vorige week nog te winnen van regerend wereldkampioen Mark Selby, vandaag wist hij oud-wereldkampioen Mark Williams met 4-1 te verslaan op de Bulgarian Open in Sofia. Ik ben alleen erg benieuwd wat er in het vierde frame is gebeurd. Kan iemand mij dat vertellen?

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Brecel en White door naar laatste 16 Bulgarian Open

De eerste 8 spelers van de laatste 16 van de Bulgarian Open zijn bekend. Bij die laatste 16 zit onze Luca Brecel, die zich met een overwinning op Mark Joyce op zak, zondag weer mag melden. Brecel won met 4-1 en twee 70+-breaks overtuigend van de Engelsman. Brecel komt zondag uit tegen Mark King.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
sandy.giet@telenet.be