Kwartfinales bekend voor PTC finals

Vandaag gaan in Manchester de kwartfinales van start van de Players Tour Championship. Nog slechts acht spelers zijn in de race voor de hoofdprijs van 100.000 pond. 

(c) Monique Limbos

Onder hen is Ricky Walden, die gisterenavond laat Marco Fu opzij wist te zetten met een 4-2 overwinning. Met breaks van 67, 73 en 103 wist Walden zijn plaats in de kwartfinale veilig te stellen, waar hij Ali Carter treft.

Ook Shaun Murphy wist zich op overtuigende wijze te plaatsen. Dominic Dale deed weinig fout, maar kreeg toch een 4-1 nederlaag om zijn oren. Murphy scoorde stevig: met een 84-, 78-, 93- en 103-break wist hij elk frame met een framewinningbreak te pakken. Murphy treft vandaag Ben Woollaston, die met 4-2 Matthew Selt opzij zette.

De kwartfinales starten vandaag om 14.00 uur. In tegenstelling tot de voorgaande dagen wordt de middagsessie niet live uitgezonden op Eurosport. Om 18.45 volgt er wel een samenvatting op Eurosport 1. De avondsessie is aansluitend wel live te volgen op hetzelfde kanaal. Hier worden de partijen tussen Mark Allen en Mike Dunn gespeeld (20.00 uur) en Woollaston – Murphy (direct daarna, rond 21.00 uur).

Op ITV4 wordt ‘s middags overigens wel live uitgezonden, wat hier te volgen is.

Uiteraard kun je hier terecht voor livescoring en uitslagen. Ook zal Snookerblog je op de hoogte houden van de uitslagen.

Lees ook:Programma dag 7, UK Championship 2015
Lees ook:Murphy op het nippertje naar halve finale PTC Finals
Lees ook:Geen verrassingen in derde ronde China Open
Lees ook:Uitzendschema UK Championship 29-11
Lees ook:Programma UK Championship dag 10, kwartfinales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.