Geen verrassingen in derde ronde China Open

In de derde ronde van de China Open in Beijing zijn er eigenlijk geen verrassingen te bespeuren. De hoger geplaatste spelers deden bij de laatste 16 allemaal keurig wat ze aan hun stand verplicht waren: winnen. Enige kleine uitzondering was Graeme Dott. 

Dott kwam uit tegen Noppon Saengkham en kwam al snel 3-0 achter te staan. De oud-wereldkampioen weet dan nog een frame te pakken door een 51-break, maar maar ziet dan de Thai de laatste frames naar zich toe trekken, als is het laatste frame nog op de laatste zwarte bal. Saengkham treft morgenochtend in de kwartfinale John Higgins, die daar kwam door David Gilbert te verslaan met 5-3.

Saengkham is hiermee de enige Aziaat die nog in het toernooi zit. Ook China’s laatste hoop, Tian Pengfei, verloor vandaag. Met 5-4, waaronder een 135-break, was Ricky Walden te sterk voor de Chinees. Walden treft morgenvroeg in de kwartfinale wereldkampioen Stuart Bingham, die vandaag Rod Lawler met 5-2 versloeg.

© Monique Limbos

De kwartfinales zijn morgen weer te volgen op Eurosport. De ochtendsessie wordt op Eurosport 1 live uitgezonden, van 08.30 tot 13.30 uur, met een onderbreking voor het kunstschaatsen. De middagsessie start om 13.30 uur maar deze wordt niet live uitgezonden in verband met de motorsport Grandprix. ‘s Avonds om 20.00 uur volgt er wel een samenvatting van de middagsessie op Eurosport 2. Uiteraard kun je hier terecht voor alle uitslagen en livescoring.

Lees ook:Kwartfinales bekend voor PTC finals
Lees ook:Grand Prix: speelschema dag 4
Lees ook:Brecel naar kwartfinale op WK 6-reds
Lees ook:WK snooker speelschema dag 2, 19-04
Lees ook:Higgins/Walden naar halve finale, Bingham uitgeschakeld op China Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.