Higgins/Walden naar halve finale, Bingham uitgeschakeld op China Open

John Higgins en Ricky Walden zullen elkaar gaan treffen in de halve finale van de China Open. In Beijing wisten zij zich beide te plaatsen in de kwartfinale, ten koste van respectievelijk Noppon Saengkham en Stuart Bingham.

© Monique Limbos

Higgins kwam maar liefst 4-0 voor te staan Saengkham met breaks van 62 en 75, voor de Thai wat terug kon doen. De Thai won vervolgens drie frames op rij met met onder meer een 56- en een 77-break, maar moest toen toezien hoe Higgins in het achtste frame een 5-3 overwinning op het bord wist te zetten.

Walden had een stuk eenvoudigere wedstrijd tegen regerend wereldkampioen Stuart Bingham, die eerder deze week nog de sterren van de hemel speelde. Walden kwam 3-0 voor, door breaks van 60 en 55, waarna Bingham één frame binnen wist te harken. Met een 67- en een 79-break wist Walden echter de overwinning binnen te slepen en zich zo te verzekeren van een halve finaleplaats.

Vanmiddag zijn de andere twee kwartfinales, tussen Stephen Maguire en Alfie Burden op de ene tafel en Judd Trump tegen mark King op de andere tafel. Zoals eerder al gezegd zal Eurosport deze sessie niet live uitzenden, maar volgt er vanavond wel een samenvatting om 20.00 uur op Eurosport 2.

Uiteraard kun je wel hier terecht voor livescoring en hier voor livestreaming.

Lees ook:Geen verrassingen in derde ronde China Open
Lees ook:WK 6-reds: Titelverdediger Davis vernedert Higgins
Lees ook:Higgins naar huis op UK Championship
Lees ook:WK 6-reds: Favorieten bereiken halve finales
Lees ook:Whitewash voor Walden en Williams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.