Brecel naar kwartfinale op WK 6-reds

Luca Brecel is het nieuwe seizoen goed uit de startblokken gekomen. Hij bereikte vandaag de kwartfinale op het WK 6-reds in Thailand. 

In de eerste ronde van de knockout versloeg hij de amateur Ivan Kakovsky uit Rusland met 6-1 om vervolgens in een spannende wedstrijd Ricky Walden met 6-5 te verslaan. Morgen treft hij in de kwartfinale zijn vriend Stephen Maguire die de titelverdediger en thuisfavoriet, Thepchaiya Un-Nooh, versloeg.

Zijn landgenoot Noppon Saengkham is ook uitgeschakeld. Saengkham maakte nog wel kans op een bijzondere 79-break (7 rode ballen, door een free ball), maar miste de allerlaatste zwarte bal. Hij verloor uiteindelijk wel van de Chinees Liang Wenbo, die in zijn kwartfinale zijn landgenoot Ding Junhui treft.

Pankaj Advani is de enige amateur die nog in het toernooi zit. De meervoudig wereldkampioen 6-reds uit India treft Michael Holt. De laatste kwartfinale gaat tussen Stuart Bingham en de enige Thaise speler die nog in het toernooi zit: Akani Songsermsawad.

De kwartfinales worden morgen om 06.00 uur NederBelgische tijd gespeeld en de livescoring (mocht je zo vroeg wakker zijn) volg je uiteraard hier. De halve finales worden dan om 13.30 uur gespeeld. De finale wordt zondag gespeeld.

Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op International Championship
Lees ook:Thailand presteert goed op eigen bodem bij WK 6-reds
Lees ook:Geen verrassingen in derde ronde China Open
Lees ook:Jimmy White naar kwartfinale WK senioren
Lees ook:Moermans uitgeschakeld in kwartfinale WK

Eén reactie op “Brecel naar kwartfinale op WK 6-reds

  1. john

    finale word zaterdag gespeeld 8:30 Nederlandse tijd

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.