O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op International Championship

Twee van de publiekslievelingen, Ronnie O’Sullivan en Neil Robertson, zijn vandaag in de derde ronde uitgeschakeld op het International Championship in China. 

The Rocket trof Michael Holt, van wie hij dit jaar al twee maal eerder verloor. Dat driemaal nog steeds scheepsrecht is bewees Holt, door O’Sullivan met 6-4 naar huis te sturen. Laatstgenoemde liep vanaf het begin achter de feiten aan. Met een 83-break wist O’Sullivan de 2-0 achterstand te beperken, maar Holt weet steeds de voorsprong te behouden. Op 3-2 lijkt O’Sullivan dan de score gelijk te trekken maar in een zeer spannend frame weet Holt op de laatste zwarte bal toch een 4-2 voorsprong af te dwingen.

O’Sullivan antwoordt met een 96-break, maar Holt weet weer het volgende frame te winnen. Ook dan loopt O’Sullivan weer een frame in met een 76-break, maar Holt beslist de wedstrijd met een fraaie 70-break. In de kwartfinale treft Holt Stuart Bingham, die met 6-1 Ali Carter wist te verslaan.

© Monique Limbos

Neil Robertson verloor met 6-2 van zijn goede vriend Joe Perry. De Engelsman treft in de kwartfinale zijn landgenoot Mark Selby, die op zijn beurt Liang Wenbo wist te verslaan. De regerend wereldkampioen had hier wel een decider voor nodig om de Chinees op de knieën te dwingen.

De derde kwartfinale gaat tussen John Higgins en publieksfavoriet Ding Junhui. Higgins versloeg Zhou Yuelong met 6-2 en Ding won met 6-5 van Ricky Walden. De laatste kwartfinale gaat tussen Judd Trump en Shaun Murphy.

De kwartfinales zijn morgen weer live te volgen op Eurosport 1. Alle uitslagen vind je hier.

Lees ook:Robertson verliest, Hawkins op voorsprong
Lees ook:Holt verrast Robertson
Lees ook:Favorieten nog in de race op European Masters
Lees ook:Selby wint, Robertson op achterstand
Lees ook:Eerste vier kwartfinalisten bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.