Carter verslaat Trump op PTC finals

Ali Carter heeft op overtuigende wijze Judd Trump verslagen bij de laatste 16 van de Players Tour Championship finals in Manchester. Hij versloeg zijn landgenoot met 4-1. 

(c) Monique Limbos

Trump won het eerste frame met een 62-break, maar daarna sloeg The Captain toe. Met breaks van 72, 112 en 57 had Trump het nakijken. Carter treft de winnaar van de partij tussen Marco Fu en Ricky Walden. Deze wedstrijd wordt vanavond gespeeld.

Nog een grote naam sneuvelde vandaag: ook Ryan Day is uitgeschakeld en kan zijn koffers in gaan pakken. Day kreeg van Mike Dunn direct een 69- en een 53-break om zijn oren, waarna Day met een 52-break de schade enigszins leek te beperken. Dunn liep echter gelijk uit naar een 3-1 voorsprong. De 51-break van Day was niet genoeg, in het zesde frame wist Dunn de overwinning op te eisen.

© Monique Limbos

Ding Junhui had een betere dag vandaag. Hij versloeg met 4-0 Michael White, die in de eerste ronde Luca Brecel had uitgeschakeld. Ding scoorde in het eerste frame een 143-break, wat de hoogste break is van het toernooi, tot nu toe.

Vanavond komen onder ander Shaun Murphy en Barry Hawkins nog in actie. De wedstrijden zijn live te volgen vanaf 20.00 uur op Eurosport 1. Voor alle uitslagen, livescoring en komende wedstrijden klik je uiteraard hier.

Lees ook:Brecel door naar derde ronde Welsh Open en scoort hoogste break
Lees ook:Carter verslaat Trump bij China Championship
Lees ook:Ook Brecel en Selby verliezen op World Grand Prix
Lees ook:Nog meer toppers uitgeschakeld op World Grand Prix
Lees ook:Brecel door, Carter verliest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.