Morgan bereikt kwartfinale Riga Masters

Darren Morgan uit Wales heeft zeer verrassend de kwartfinale bereikt van de Riga Masters in Letland. De oud-profesional is al jaren gestopt met snooker op het hoogste niveau, maar verdiende een wildcard door de European Open te winnen, voorafgaand aan het EBSA Europees Kampioenschap Masters in Litouwen, welke hij overigens ook op zijn naam schreef. 

Morgan won gisteren al twee partijen van Bradley Jones en Adam Stefanow, vandaag verschalkte hij ook nog de jonge Zhao Xintong uit China met 4-1 en Ken Doherty met 4-3. Morgen in de kwartfinale treft hij een andere Chinees: Xiao Guodong.

Ook Neil Robertson en Judd Trump zijn door naar de kwartfinale, waar zij elkaar zullen treffen. Wereldkampioen Mark Selby was in de 1e ronde al uitgeschakeld door Michael Holt, die ook de kwartfinale wist te bereiken. Hij treft Anthony McGill uit Schotland.

(c) Monique Limbos

De laatste kwartfinale gaat tussen John Astley uit Engeland en nog een routinier: de Welshman Mark Williams. Astley schakelde ondermeer Jimmy Robertson en Joe Perry uit. Williams won onder meer van Ali Carter en Mark Davis.

De kwartfinales worden morgen vanaf 10.00 uur gespeeld (twee partijen, de andere twee om 12.00 uur) en worden live uitgezonden op Eurosport 2. De halve finales zijn aansluitend om 15.00 uur op dezelfde zender te volgen. De finale wordt om 19.00 uur live uitgezonden op Eurosport 1. Uiteraard kun je voor alle uitslagen en livescoring ook hier terecht.

Lees ook:Uitzendschema UK Championship 01-12
Lees ook:Selby en Brecel uitgeschakeld op Riga Masters
Lees ook:Programma UK Championship dag 9
Lees ook:Masters: speelschema speeldag 7: halve finale
Lees ook:Trump en Brecel uitgeschakeld op Welsh Open

Eén reactie op “Morgan bereikt kwartfinale Riga Masters

  1. Martijn

    Dit toernooi is voor Holt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.