Selby en Brecel uitgeschakeld op Riga Masters

Luca Brecel en wereldkampioen Mark Selby zijn vandaag uitgeschakeld op de Riga Masters in Letland. Selby verloor verrassend van een zeer sterk spelende Michael Holt met 4-1. Brecel werd uitgeschakeld door Sean O’Sullivan met 4-0. 

(c) Monique Limbos

Holt pakte tegen de nieuwe wereldkampioen direct een 2-0 voorsprong met een 51- en een 88-break. Selby pakte een frame terug met een 71-break,  maar moest toen toekijken hoe Holt zich met een 97- en een 72-break naar de tweede ronde speelde. Holt treft daar Ian Burns, die nog niet in actie is gekomen vandaag, omdat Kyren Wilson zich om gezondheidsredenen had teruggetrokken.

Brecel trof de Engelsman O’Sullivan die sterk in vorm was. O’Sullivan wist met twee centurybreaks (100 en 105) en een 77-break de wedstrijd snel te beslissen. Hij treft morgen in de tweede ronde David Brown Gilbert, die met 4-1 won van Sam Baird.

Ook de European Open-winnaar Darren Morgan mag zich morgen weer melden. Hij won vandaag twee rondes op rij, omdat hij ook de kwalificatieronde nog moest spelen. Hij versloeg Bradley Jones met 4-3 en Adam Stefanow met 4-1. Morgen treft de Europees Kampioen de jonge Chinees Zhao Xintong die James Cahill met 4-3 versloeg.

De andere wildcardspeler, Tatjana Vasiljeva, verloor met 4-1 van Marco Fu. Fu verloor in de 1e ronde echter van Graeme Dott met 4-3.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden. Uiteraard is het toernooi morgen ook weer te volgen via Eurosport 2, die zenden van 12.00 tot 21.00 uur live de tweede en derde ronde uit.

Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op International Championship
Lees ook:Brecel door naar kwartfinale German Masters
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix
Lees ook:Brecel en O’Sullivan naar derde ronde
Lees ook:Brecel uitgeschakeld op World Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.