Van Hove wint Merode Open 2016

De winningstreak van Kevin van Hove komt maar niet ten einde. Na vier toernooien op rij gewonnen te hebben bij de HyproCup, won hij vandaag ook de finale van de Merode Open bij SC Merodesnookers in Turnhout. 

Van Hove had in de kwartfinale Mario van Herck met 4-0 opzij gezet en wist in de halve finale Jurgen van Roy met 4-2 te verslaan. In de finale trof hij Jeff Jacobs, die Tino de Witte (4-1) en Jurgen van den Bossche (4-2) versloeg. In de finale was van Hove overtuigend de sterkste, hij versloeg Jacobs met 5-0.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

Lees ook:Van Hove wint BR1
Lees ook:Van Hove wederom de sterkste in Belgium Ranking
Lees ook:Van Hove wint opnieuw Hyprocup-toernooi
Lees ook:Van Hove wint Merode Open
Lees ook:Van Hove wint 1e Hyprocup van dit seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.