Open Merode 2016: inschrijving geopend

Het is zomertijd, dus is het weer tijd voor de Open Merode 2016. Het goed bekend staande Belgische zomertoernooi trekt traditioneel veel Nederlandse en Belgische spelers. Dit jaar wordt er gestreden om een prijzenpot van maar liefst 2747 euro!

Het toernooi start op 13 augustus en de finaledag vindt plaats op zondag 4 september in Snookerclub de Merodesnookers in Turnhout. Inschrijven kan tot 10 augustus, waarbij je een voorkeursdatum kunt opgeven voor de voorrondes. Inschrijven kan via dit mailadres.

Lees ook:Open Merode 2014 in de startblokken
Lees ook:Inschrijven Haags Open
Lees ook:Open Merode 2015 start 8 augustus, inschrijven nog mogelijk
Lees ook:Wie onttroont Geudens als Open Merode-kampioen?
Lees ook:Inschrijving Haags Open voor junioren gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.