Van Hove gaat verder waar hij gebleven was…

Kevin van Hove is doorgegaan met waar hij mee bezig was: winnen. Ook de eerste Belgium Ranking van het nieuwe seizoen heeft hij weer op zijn naam geschreven. In de finale versloeg hij Sebastiaan Vermeylen met 5-2. 

Van Hove wint hiermee het 6e toernooi op rij, waar hij aan meedoet, na de hele reeks van de HyproCup. Hij bereikte de finale ten koste van Tom de Wit (4-1) en Kevin Hanssens (4-3), de regerend Belgisch Kampioen. Hanssens noteerde nog wel de hoogste break: hij scoorde een 120-break.

Vermeylen speelde met een extra handicap. Zoals op het filmpje hierboven te zien is, speelde de jonge snookerspeler met een gebroken voet, waardoor hij al hinkend langs de tafel moest manoeuvreren. Al hinkend had hij Welsey Pelgrims en Mario van Herk beide met 4-1 weten te verslaan.

Alle uitslagen van de 1e Belgium Ranking vind je hier terug.

Lees ook:Vandersteen onttroont Van Hove
Lees ook:Hanssens wint BR 3 in Genk
Lees ook:Skalski wint BR 5
Lees ook:Jurgen Van Roy overtuigt op Belgium Ranking 4
Lees ook:BR: Skalski verrast Brecel in finale met 5-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.