Wist je dat Ronnie…?

Wist je dat Ronnie O’Sullivan Flappy Bird speelt? Het bekende spelletje voor de smartphone helpt O’Sullivan tegen zijn vliegangst. Bij het opstijgen en bij turbulentie pakt hij het spelletje erbij en is hij dusdanig afgeleid dat de angst afneemt. Ieder zijn eigen methodes.

Geen overbodige luxe met alle vliegreizen die hij de komende tijd voor de boeg heeft. In zijn nieuwste blog voor Eurosport schrijft hij hierover, net als hij vertelt over China, Schotland, zijn hardlooplblessure en de terugkeer van Ali Carter. Het hele blog lees je hier.

Lees ook:O’Sullivan over de Champion of Champions
Lees ook:The Rocket over The Belgium Bullet
Lees ook:O’Sullivan spreekt in raadsels
Lees ook:Welles-nietes!
Lees ook:Ali Carter noemt overwinning PHC “mijn grootste titel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.