Wist je dat Ivo Kraus…?

Wist je dat eredivisiespeler Ivo Kraus ook kan fietsen? Hij gaat dit zelfs voor het goede doel doen! Kraus gaat zaterdag 13 september de Mont Ventoux beklimmen. In de training is het al een keer gelukt. Steunen jullie hem ook?

Support is ook welkom via zijn Twitteraccount. Kraus heeft er inmiddels al zo’n 4.000 kilometer als training opzitten.

Lees ook:Snookerspeler haalt top van Mont Ventoux
Lees ook:Vlaams snooker in actie tegen kanker
Lees ook:Nieuwe Poll: wordt er ooit een Belg wereldkampioen?
Lees ook:Nieuwe poll: wat lees jij het liefste?
Lees ook:Steve Davis loopt tegen de man in het duikpak

Eén reactie op “Wist je dat Ivo Kraus…?

 1. ivo kraus

  Inmiddels al 7000km :-)
   
  IK STA OP TEGEN KANKER !
   
  Zaterdag 13 september ga ik de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel, namelijk KWF kankerbestrijding. Minimaal 1x, maar 2x is het doel en als het echt goed gaat zelfs 3x !

  Mijn vader is inmiddels 2x getroffen door deze ziekte, maar gelukkig door (preventief) medisch onderzoek is hij er nog steeds en dat wil ik voorlopig graag zo houden !! Iedereen kent wel iemand, die kanker heeft of helaas daar aan is overleden. Ook jij en ik kunnen in de toekomst getroffen worden door deze vreselijke ziekte. Onderzoek is nodig om er in de toekomst voor te zorgen dat kanker hoogstens een chronische ziekte is i.p.v. dodelijk. Hiervoor is geld nodig, veel geld. Daarom wil ik je verzoeken een bijdrage te doneren om dit te bewerkstelligen. Elke euro telt !!
   
  Waar gaat het geld naar toe?
  ·         25% gaat naar een onderzoek naar de lange termijn risico’s tot terugkomen van kanker na behandeling tegen kinderkanker

  ·         25% gaat naar een onderzoek naar de kwaliteit van zorg voor ouderen met slokdarm- of alvleesklierkanker of kanker elders in het maagdarmkanaal

  ·         25% gaat naar andere onderzoeken binnen KWF Kankerbestrijding

  ·         25% gaat via Stichting Team Doelbewust naar regionale kanker gerelateerde goede doelen (zie http://www.teamdoelbewust.nl)

   
  Op deze wijze wordt support gegeven aan de onderzoeksprojecten, die vorig jaar door Colsensation zijn geadopteerd maar wordt ook een deel van de opbrengst teruggevloeid naar de regio West-Brabant om hiermee de zorg van en rondom kankerpatiënten te verbeteren.
   
  Maak je donatie over op bankrekeningnummer NL06 RABO 0107 0512 81 t.n.v. Stichting Team Doelbewust inzake Colsensation o.v.v. deelnemer 181 !!
   
  Namens mijzelf, het colsensationteam en alle (toekomstige) kankerpatiënten in Nederland alvast bedankt !
   
  Ivo Kraus
  Deelnemer Colsensation 2014
  Deelnemernummer 181

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.