Murphy uitgeschakeld in China Open

Shaun Murphy is vandaag in de tweede ronde van de China Open uitgeschakeld. Hij verloor in Beijing met 5-3 van zijn landgenoot Mark King. 

(c) Monique Limbos

Voor Murphy was het de tweede wedstrijd van de dag. In verband met de finalepartij in de Players Tour Championship had hij uitstel gekregen om de eerste ronde vanmorgen pas te spelen. Murphy won zijn eerste wedstrijd met met 5-3 en twee 70+breaks van David Grace.

Tegen King kwam Murphy 2-0 achter, maar via een 67- en een 70-break knokte hij zich terug naar een 3-2 voorsprong. King wist zich echter opnieuw op te laden en maakte, onder meer door een 82-break, korte metten met de ambities van Murphy.

(c) Monique Limbos

Ook Ryan Day kon vandaag weer zijn koffer naar huis gaan inpakken. Ook hij wist een 3-2 voorsprong te verspelen. Ricky Walden wist de laatste drie frames voor zich op te eisen met onder meer een 76- en een 57-break.

Morgenvroeg om 08.30 uur start de derde ronde. Deze wordt op één dag gespeeld en wordt uitgezonden op Eurosport 2. De ochtenduitzending is te volgen van 08.30 tot 11.30 uur. De middaguitzending is live te volgen van 13.30 tot 16.30 uur.

Voor alle uitslagen van vandaag en livescoring klik je hier.

Lees ook:WK: Perry door, Trump op voorsprong
Lees ook:Williams uitgeschakeld in decider bij PTC finals
Lees ook:WK: Murphy als laatste speler door, Higgins op voorsprong
Lees ook:Allen op het nippertje door naar tweede ronde PTC finals
Lees ook:Herhaling van WK-finale: Murphy – Bingham in WGP-finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.