Trump overtuigend naar zege in China Open

Judd Trump heeft overtuigend de China Open op zijn naam geschreven. In Beijing wist hij met 10-4 te winnen in de geheel Engelse finale van Ricky Walden, die hiermee zijn tweede finale op rij verliest, na zijn finaleplaats vorige week in de Players Tour Championship. 

© Monique Limbos

Ondanks een 108- en een 71-break van Walden, weet Trump toch een 5-3 voorsprong te pakken in de eerste sessie, met een 90- en een 59-break. Aan het begin van de tweede sessie krijgt Walden wel kansen, maar weet deze niet te verzilveren. Trump pakt vier frames op rij, voor Walden met een 64-break nog een frame weet weg te snoepen van zijn landgenoot.

Daarna weet Trump het echter af te maken en met een 55-break pakt hij voor de tweede keer in zijn carrière de trofee van de China Open. Tevens pakt Trump hiermee 85.000 pond aan prijzengeld. Voor Trump is dit tevens zijn vijfde grote titel die hij op zijn naam schrijft.

Tot zover het laatste toernooi voor het WK. Alle ogen zijn nu gericht op de kwalificatiewedstrijden, waarna het toernooi van het jaar kan gaan losbarsten. Om alle uitslagen van de China Open terug te kijken klik je hier. Tevens vind je daar links naar de meeste wedstrijden.

Lees ook:Allen wint zware battle in halve finale
Lees ook:Trump en Walden in Engelse finale in China Open
Lees ook:Selby oppermachtig op International Championship
Lees ook:WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen
Lees ook:Walden en Baird naar 2e ronde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.