Ook Shaun Murphy uitgeschakeld op Australian Open

De top-spelers sneuvelen bij bosjes in de eerste ronde van de Australian Open in Bendigo. Na Neil Robertson, Mark Allen en Stuart Bingham, zijn vandaag ook Marco Fu en Shaun Murphy alweer naar huis gestuurd.

© Monique Limbos

Fu maakte het wel spannend, hij kwam 3-0 achter tegen Martin Gould, maar wist zich terug te vechten naar 3-3. Gould liep weer uit naar 4-3, naar Fu wist er toch een decider uit te slepen. In de decider maakte Gould echter met een 76-break een einde aan de ambities van Fu en plaatste zich hiermee voor de tweede ronde, morgenvroeg tegen Michael Holt.

Shaun Murphy verloor van Ali Carter, ook pas op de decider. Carter kwam 3-1 voor te staan, maar Murphy knokte zich terug naar 3-3 en 4-4. In de decider ging The Captain er met de winst vandoor, door een 62-break te scoren. Bekijk die wedstrijd hier terug.

Wat ook de moeite van het terugkijken waard is, is de wedstrijd tussen titelverdediger Judd Trump en Ians Burns. Trump staat 4-2 voor, maar 60-0 achter in het zevende frame. Met nog 67 op tafel weet hij een 63-break te maken, waardoor hij de wedstrijd toch op zijn conto mag schrijven. Die break kun je hier terug kijken.

Morgen worden de laatste 6 partijen van de 2e ronde gespeeld. Bekijk hier het schema.  De eerste wedstrijden beginnen weer om 04.00 uur en Eurosport zendt dit ook uit, mocht je niet kunnen slapen van de warmte, weet je dus wat je kunt doen. Er wordt tot 06.00 uur op Eurosport 2 uitgezonden, vanaf 09.00 uur gaat men verder op Eurosport 1.

Lees ook:Grand Prix: Trump weer door op decider
Lees ook:Thuisfavoriet Neil Robertson uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:German Masters: Ebdon verslaat Higgins
Lees ook:Gould – Higgins in finale Australian Open
Lees ook:Murphy uitgeschakeld in China Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.