Grand Prix: Trump weer door op decider

Judd Trump had weer een decider nodig om zijn wedstrijd te beslissen. In de halve finale van de World Grand Prix in Wales, won Trump uiteindelijk met 6-5 van Martin Gould, na 5-1 achter te hebben gestaan. 

© Monique Limbos

Gould kwam 2-0 voor door breaks van 50 en 87, maar Trump wist aan te haken met een 121-break. Gould liep vervolgens uit naar 5-1, door onder andere een 111-break te scoren. Hierna leek Gould last te krijgen van de zenuwen. Met 50-ers en 60-ers wist Trump de score gelijk te trekken naar 5-5 om zo een decider af te dwingen. In de decider kwam Gould niet meer aan de bak. Met een 37- en een 59-break was de wedstrijd in het voordeel van Trump beslist.

Trump plaatst zich hiermee voor de finale van de Grand Prix. Zijn tegenstander wordt vanavond duidelijk in de andere halve finale, die gaat tussen Stuart Bingham en Ronnie O’Sullivan. Referee is Marcel Eckardt, die afgelopen week nog een korte woordenwisseling had met O’Sullivan. The Rocket vond dat Eckardt zijn tempo niet kon bijbenen, waardoor hij uit zijn ritme raakte en geen centuries maakte.

De wedstrijd begint om 20 uur en is live te volgen op Eurosport 1.

Lees ook:Grand Prix: Trump door naar halve finale op laatste zwarte bal
Lees ook:Grand Prix: Robertson en Selby verliezen, Williams door
Lees ook:Trump zegeviert over O’Sullivan
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix
Lees ook:Brecel stoot door naar halve finales German Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.