Thuisfavoriet Neil Robertson uitgeschakeld op Australian Open

De Australische publiekslieveling Neil Robertson is vandaag in Bendigo op de Australian Open uitgeschakeld in een zeer spannende wedstrijd. Hij verloor met 5-4 van Matthew Selt, na 4-0 achter te hebben gestaan, in de decider.

Zoals gezegd kwam de Engelsman 4-0 voor door breaks van 83 en 63. De Australier knokte zich echter terug met een aantal kleinere break. Het 8e frame was nog even kantje boord, Selt miste matchball (de laatste zwarte), waardoor Robertson er toch een decider uitsleepte.

In de decider maakt Selt een 41-break, maar het wordt dan toch nog spannend. Na een hoop gemiste kansen van beide kanten en een paar goede flukes van Selt, weet de laatstgenoemde op de blauwe en roze bal uiteindelijk de wedstrijd binnen te slepen. De hele wedstrijd kun je hierboven terugkijken.

(c) Monique Limbos

Ook Mark Allen is vandaag al naar huis gestuurd. Hij verloor van daag met 5-2 van Mark Joyce. Joyce scoorde onder andere een 73- en een 85-break.

Vanaf vannacht worden de laatste 1e ronde-partijen gespeeld, ook worden er al twee 2e ronde-partijen gespeeld morgen. Van 04.00 tot 06.00 uur wordt er op Eurosport 2 snooker uitgezonden, vanaf 09.00 uur op Eurosport 1. Alle uitslagen en komende wedstrijden vind je hier.

Lees ook:Laatste 16 ET6 bekend
Lees ook:Programma UK Championship dag 10, kwartfinales
Lees ook:Brecel verliest nipt op Australian Open
Lees ook:Ook Shaun Murphy uitgeschakeld op Australian Open
Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op World Grand Prix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.