WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen

Joe Perry heeft nipt weten te voorkomen dat hij al in de tweede sessie van de tweede ronde van het WK werd uitgeschakeld. Shaun Murphy leidt momenteel met 12-4 tegen Perry en heeft dus nog maar één frame nodig om zich te plaatsen voor de kwartfinale. 

© Monique Limbos

Shaun Murphy had na de eerste sessie een voorsprong van 7-1. Deze tweede sessie won hij met 5-3. Murphy pakte de eerste drie frames van deze sessie met een paar 40+ en 50+breaks. Perry antwoordt dan met een 74- en een 131-break.

Murphy pakt vervolgens de twee daaropvolgende frames met een 40- en een 88-break. Perry dwingt uiteindelijk in het laatste frame nog de derde sessie af, door met een 74-break het zestiende frame binnen te slepen.

© Monique Limbos

Op de andere tafel had Judd Trump een 5-3 voorsprong te verdedigen. Trump liep direct ver uit, door met een aantal 40+breaks en een 111 vier frames op rij te winnen. Fu weet echter de daaropvolgende twee frames te winnen en zo een derde sessie af te dwingen. Trump scoort vervolgens nog een 75-break, maar moet het laatste frame aan Fu laten, die na een sterke safetybattel met een 34-break het laatste frame weet binnen te slepen en daarmee de tussenstand op 10-6 in het voordeel van Trump te zetten.

Voor alle uitslagen en tussenstanden verwijs ik je naar het bekende adres.

Lees ook:WK: Trump en Murphy goed van start in 2e ronde
Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:McManus en Murphy aan de leiding op WK
Lees ook:WK Trump kent vliegende start in kwartfinale tegen Ding
Lees ook:WK: Bingham op voorsprong tegen Trump

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.