WK: Trump en Murphy goed van start in 2e ronde

Shaun Murphy en Judd Trump staan beide op voorsprong na hun eerste sessie in de tweede ronde van het WK in Sheffield. Murphy leidt met maar liefst 7-1 ten koste van Joe Perry.

© Monique Limbos

De eerste twee frames gingen de kansen over en weer. Beide spelers pakten ieder een frame. Vanaf dat moment kwam Murphy echter goed uit de startblokken met een 121-break in het derde frame en gaf geen enkel frame meer toe aan Perry.

Zelfs het 8e frame, waar Perry nog een 66-break scoorde, viel ten prooi aan Murphy die met een paar kleine breaks op de laatste zwarte bal dit frame ook nog binnen sleepte. Mentaal kan dat een harde klap zijn voor Perry. Ik ben benieuwd hoe hij de tweede sessie zal gaan spelen. Die tweede sessie is vanavond om 20.00 uur.

© Monique Limbos

Ook Trump ging voortvarend van start. Marco Fu pakte dan wel het eerste frame, Trump pakte de vier daar op volgende frames met breaks van 75 en 80. Het vijfde frame leek ten prooi te vallen aan Perry Fu met een 64-break, maar met een 35-clearance wist Trump ook dit frame binnen te slepen.

Fu scoort daarna wel een 120-break en houdt de schade hierdoor enigszins beperkt. De laatste twee frames worden netjes verdeeld tussen de beide spelers, waardoor Trump met een 5-3 voorsprong de tweede sessie zal gaan starten. Deze tweede sessie is ook vanavond om 20.00 uur.

Lees ook:WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen
Lees ook:WK: Murphy en Trump door naar kwartfinale
Lees ook:McManus en Murphy aan de leiding op WK
Lees ook:WK: Perry door, Trump op voorsprong
Lees ook:WK: Robertson en Murphy op kleine voorsprong

2 reacties op “WK: Trump en Murphy goed van start in 2e ronde

 1. blub

  Knap dat Perry met een 64-break bijna het 5e frame tussen Trump en Fu te pakken kreeg :p

    /   Beantwoorden  / 
  1. Annet van Riel

   Die tafels staan ook zo dicht op elkaar! Hij dacht: ik probeer het daar, misschien gaat het op die andere tafel beter :-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.