McManus en Murphy aan de leiding op WK

Alan McManus en Shaun Murphy gaan beide aan de leiding in de eerste ronde van het wereldkampioenschap in The Crucible Theatre in Sheffield. Het publiek is vanmiddag hierbij getrakteerd op een flink aantal hoge breaks. 

© Monique Limbos

Murphy wist tegen Anthony McGill in het Schotse onderonsje het eerste frame binnen te slepen met een 61-break, maar de Schot vuurde direct terug met een 119-break. Murphy weet dan de voorsprong weer te pakken met een 93-break, maar raakte de voorsprong weer kwijt aan McGill, die twee frames op rij binnen haalt.

Murphy antwoordt dan krachtig met breaks van 76, 109 en 55 om daarmee op een 5-3 voorsprong te komen, maar McGill pakt het laatste frame van de sessie nog met een 70-break. Het vervolg van deze wedstrijd is morgenochtend om 11.00 uur te zien.

(c) Monique Limbos

Alan McManus weet toch enigszins verrassende voorsprong te pakken tegen zijn landgenoot Stephen Maguire. Laatstgenoemde komt 2-0 voor door een 77- en een 76-break, maar McManus antwoordt direct met een 66-break. Maguire pakt het vierde frame met een 74-break, maar McManus weet de rest van de sessie te domineren door breaks te scoren van 78, 54 en 63.

Ook de laatste twee frames gaan naar hem, al zijn die closer dan de drie voorgaande frames. Deze wedstrijd wordt morgenmiddag om 15.30 uur afgerond.

Lees ook:McGill verrast Murphy
Lees ook:McManus wint, The Rocket op voorsprong
Lees ook:WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen
Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:Rory McLeod wint met Rürh Open zijn 1e rankingtitel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.