WK Trump kent vliegende start in kwartfinale tegen Ding

Judd Trump heeft vanmorgen een vliegende start gehad in de kwartfinale van het WK in Sheffield. Hij leidt momenteel met 6-2 tegen Ding Junhui. 

© Monique Limbos

Trump won op indrukwekkende wijze de eerste zes frames op rij met breaks van 45, 54, 82, 94, 108 en 76 voor Junhui wat terug kon doen. Met breaks van 47 en 72 weet de Chinees dan toch aansluiting te houden door de laatste twee frames van de sessie te winnen.

Vanavond om 20.00 uur wordt de tweede sessie van deze wedstrijd gespeeld. Theoretisch zou Trump de wedstrijd dan al kunnen beslissen, als hij zeven frames wint van de acht te spelen frames. Maar laten we niet vergeten dat Ding tegen Mark Davis en John Higgins ook met een achterstand na de eerste sessie begon, dus het kan nog een leuke avond worden!

© Monique Limbos

Op de andere tafel zijn de spelers meer in evenwicht. Shaun Murphy begon de sessie ijzersterk met een 100- en een 125-break, maar McGill wist zich terug te vechten via een paar kleine breaks in het derde frame. Het vierde frame gaat dan weer naar Murphy met een 36- en een 42-break, maar dan weet McGill drie frames op rij te winnen, met breaks van 66, 89 en 65.

Murphy trekt de score dan weer gelijk door het laatste frame te pakken met een 45- en een 30-break. Ook deze wedstrijd wordt vanavond om 20.00 uur hervat.

Lees ook:WK: Trump verstevigt voorsprong, Murphy loopt uit op McGill
Lees ook:McManus en Murphy aan de leiding op WK
Lees ook:WK: Murphy op dikke voorsprong
Lees ook:WK: McGill pakt voorsprong ten koste van struggelende Maguire
Lees ook:WK: Murphy en Trump hebben stevige voorsprong in handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.