Publiekslieveling Ding uitgeschakeld op International Championship

De grote publiekslieveling Ding Junhui is uitgeschakeld op het International Championship in Daqing in China. Hij verloor vandaag in een spannende wedstrijd van Ryan Day met 6-5. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Tot 2-2 ging het gelijk op tussen beide heren, maar de Chinees wist vanaf het vijfde frame uit te lopen naar een 4-2 voorsprong. De Engelsman weet zich dan terug te vechte, door onder meer een break 108, naar 4-4. Ding weet dan weer een voorsprong te pakken van 5-4, maar dan weet Day gas bij te zetten en de laatste twee frames naar zich toe te trekken.

Voor het Chinese publiek een groot verlies, die in Ding een titelkandidaat zagen, en ook omdat men vandaag ook afscheid moest nemen van Liang Wenbo die met 6-3 verloor van landgenoot Tian Pengfei. Gelukkig heeft het gastland nog twee ijzers in het vuur.

De genoemde Tengfei komt morgen in derde ronde uit tegen Mark Allen, en Zhou Yuelong komt uit tegen Thepchaiya Un-Nooh uit Thailand die vandaag Mark Williams wist te verslaan met 6-5.

Vanaf 07.30 uur is het toernooi weer live te volgen via Eurosport. Voor livescoring en uitslagen klik je natuurlijk hier.

Lees ook:O’Sullivan en Robertson uitgeschakeld op International Championship
Lees ook:Trump naar kwartfinale Shanghai Masters op de laatste zwarte bal
Lees ook:Ding pakt wereldtitel 6-reds
Lees ook:Selby en Ding op voorsprong
Lees ook:Michael White en Ding Junhui uitgeschakeld op UK Championship

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.