Loting PTC 10: Luca Brecel opent tegen Matt Couch

De timing van World Snooker is niet altijd even gelukkig. Midden in PTC 9 in Antwerpen heeft de bond nu vast de loting voor PTC 10 bekendgemaakt, dat over twee weken in Sheffield zal worden afgewerkt.

In de eerste ronde van dat toernooi komt Luca Brecel uit tegen Matthew Couch. Op de winnaar wacht vervolgens een partij tegen hoogstwaarschijnlijk Joe Perry.

Dit wordt het eerste PTC-toernooi nadat Bjorn Haneveer zijn profcarrière heeft beëindigd. Zijn naam komt dan ook niet voor in het speelschema.

De loting heeft op papier geen echte krakers opgeleverd.

De meeste toppers beginnen tegen een amateur, maar Judd Trump speelt tegen Tian Pengfei, Mark Williams tegen Li Yan en Ronnie O’Sullivan tegen Sam Baird.

Verder treedt Stephen Hendry aan tegen Daniel Wells, Steve Davis tegen Liu Song, James Wattana tegen Barry Pinches en Jimmy White tegen Peter Ebdon.

Overigens komt er naast Brecel toch nog een tweede Belg in actie: Hans Blanckaert stuit in de voorronde op Michael Wasley, met Liu Chuang bij een zege als volgende opponent.

PTC 10 in de World Snooker Academy begint met de voorronde op zondag 27 november, gevolgd door het hoofdtoernooi van maandag 28 tot en met woensdag 30 november.

De loting en het speelschema vind je uiteraard bij World Snooker.

Lees ook:German Masters: Brecel in extra voorronde tegen Wells
Lees ook:PTC Antwerpen: 156 amateurs strijden voor 32 plaatsen
Lees ook:UK Championship: Brecel begint tegen Donaldson
Lees ook:German Masters: Brecel opent kwalificatie tegen Wells
Lees ook:PTC 11: Brecel tegen Dunn, O’Sullivan speelt niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.