PTC 11: Brecel tegen Dunn, O’Sullivan speelt niet

De loting voor het voorlaatste PTC-toernooi in Sheffield heeft Luca Brecel gekoppeld aan Mike Dunn, de speler die vorige week opzien baarde met zijn eerste 147.

De winnaar van dat duel speelt tegen Mark Davis of Matthew Couch, met wie Brecel nog een appeltje te schillen heeft. Couch versloeg de jonge Vlaming met 4-1 op het vorige event van het Players Tour Championship.

Grote afwezige op PTC 11 is Ronnie O’Sullivan, die niet voorkomt in het speelschema dat World Snooker vanavond heeft gepubliceerd.

Meest in het oog springende partij in de eerste ronde wordt Mark Williams tegen Stuart Bingham, een herhaling van de Australian Open-finale van afgelopen juli.

Verder speelt Neil Robertson tegen Dominic Dale, Tony Drago tegen Rob Milkins, Steve Davis tegen Joe Swail, Jimmy White tegen Barry Pinches en Judd Trump tegen Sam Baird.

Worldsnooker.com heeft de loting en het speelschema van PTC 11, dat van 17 tot en met 19 december in de World Snooker Academy wordt gespeeld.

De voorronde voor amateurs is al een week eerder – daarin komt onder anderen Hans Blanckaert uit tegen Sean O’Sullivan, de winnaar speelt daarna tegen Stephen Maguire.

Lees ook:Loting PTC 10: Luca Brecel opent tegen Matt Couch
Lees ook:White en Davis zetten eerste stap op weg naar Berlijn
Lees ook:WK-kwalificatie: Ebdon mogelijk tegen Davis
Lees ook:PTC Antwerpen: 156 amateurs strijden voor 32 plaatsen
Lees ook:PTC 2: Haneveer tegen Perry, Brecel tegen Cope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.