German Masters: Brecel in extra voorronde tegen Wells

Luca Brecel moet in de kwalificatie voor de German Masters opnieuw een extra voorronde spelen, tegen Daniel Wells.

Dat blijkt uit de loting voor het kwalificatietoernooi van de German Masters, dat World Snooker vanochtend heeft gepubliceerd. De extra voorronde is nodig omdat de Main Tour dit seizoen uit méér dan de gebruikelijke 96 spelers bestaat.

Ook voor de Shanghai Masters moest Brecel al een extra voorronde afwerken.

Als de jonge Vlaming wint van Wells, zal routinier Joe Swail zijn opponent worden in de eerste echte kwalificatieronde. Daarin speelt Björn Haneveer tegen Jimmy Robertson.

Het kwalificatietoernooi voor de German Masters wordt van 21 tot en met 25 november in de World Snooker Academy in Sheffield gespeeld.

Als we optimistisch verder kijken, zou Brecel in de tweede ronde Anthony Hamilton of David Hogan tegenkomen. Op Haneveer zou Adrian Gunnell of Sam Baird wachten.

Ook Stephen Hendry moet kwalificatie spelen. Hij komt pas in een latere ronde in actie, waarschijnlijk tegen James Wattana of tegen Nigel Bond.

Het hoofdtoernooi, waarvoor de top-16 uiteraard rechtstreeks is geplaatst, vindt van 1 tot en met 5 februari 2012 plaats in het Tempodrom in Berlijn.

Volgens de loting voor het hoofdtoernooi komt titelverdediger Mark Williams in de tweede ronde mogelijk Australian Open-kampioen Stuart Bingham tegen.

Ook Ali Carter tegen Ronnie O’Sullivan, Matthew Stevens tegen Neil Robertson en Judd Trump tegen Mark Allen zijn mogelijke confrontaties in de tweede ronde.

Lees ook:German Masters: Brecel opent kwalificatie tegen Wells
Lees ook:Swail tegen Morris in voorronde van WK-voorronde
Lees ook:Shanghai Masters: Brecel begint tegen Steadman
Lees ook:China Open: Brecel wint met spectaculair slot
Lees ook:Shanghai Masters: Brecel speelt extra voorronde

3 reacties op “German Masters: Brecel in extra voorronde tegen Wells

  1. chokdee

    wanneer word eigenlijk de loting voor de PTC in Antwerpen bekend gemaakt? Op de website van worldsnooker staat 5 Oktober, maar daar staat nog niks. alleen een link naar een website waar helemaal niks op staat.

      /   Beantwoorden  / 
  2. chokdee

    ok dank je wel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.