Swail tegen Morris in voorronde van WK-voorronde

joe swail (small)Joe Swail keert pas volgend seizoen terug op de Main Tour. Daarom moet de Noord-Ier zich nu nog via een extra voorronde zien te plaatsen voor de WK-kwalificatie.

Aan die extra voorronde kunnen alleen spelers meedoen die na hun vertrek van de Main Tour lid zijn gebleven van de WPBSA.

In die extra voorronde komt Swail uit tegen David Morris. Als Swail wint, zal hij nóg twee rondes moeten doorkomen voordat hij in de echte WK-kwalificatie mag aantreden.

Naast Swail, die deze week op de PTC Grand Finals nog van Stephen Maguire won, zien we nog enkele oude bekenden aan de start van deze pre-kwalificatie.

Zo gaat voormalig nummer 2 Tony Knowles het nog maar eens proberen. De inmiddels 57-jarige Engelsman is in de eerste ronde aan Justin Astley gekoppeld.

Verder doen spelers als Andrew Norman, Les Dodd, Robin Hull, Lucky Vatnani, Tony Chappel en Patrick Wallace mee aan de pre-kwalificatie op 4 en 5 april.

De loting vind je bij World Snooker. Twee spelers gaan door naar het reguliere kwalificatietoernooi (6-14 april). De loting daarvan is nog niet bekend.

Lees ook:Swail en Astley bereiken WK-kwalificatie
Lees ook:Pre-kwalificatie voor WK snooker begint vandaag
Lees ook:German Masters: Brecel in extra voorronde tegen Wells
Lees ook:German Masters: Brecel opent kwalificatie tegen Wells
Lees ook:WK-kwalificatie: Revanche voor Brecel op McCulloch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.