Poll: Het seizoen van Judd Trump

John Higgins mocht dan wel het WK winnen na een moeilijk seizoen, toch was er maar één speler die echt de harten van de snookerfans wist te stelen.

Judd Trump won het China Open en imponeerde in The Crucible met gedurfd, aanvallend spel. Op blogs en forums schoten de superlatieven voor de jonge Engelsman tekort.

Maat hoe gaat het verder voor de bijna 22-jarige speler met het vreemdste kapsel en dito vlinderdasje (?) van het profcircuit? Daarover gaat de nieuwe poll.

China Open-kampioen Trump tijdens de WK-finale tegen Higgins…

Trump werd al vroeg een grote snookertoekomst toegedicht. Hij was Engels U13- en U15-kampioen en werd op 14-jarige leeftijd de jongste speler ooit met een officiële 147.

Toch duurde het tot zijn 21e. Nadat hij langzaam de rankings was opgeklommen, kwam afgelopen seizoen eindelijk de grote doorbraak.

Kan Trump zijn status waarmaken in the season after? Dat mag jij zeggen in de poll, zoals gebruikelijk te vinden in de rechterkolom van dit blog.

Is hij nu een gesettlde wereldster die in mei 2012 al de wereldtitel gaat pakken?

Of vind je dat nog een beetje hoog gegrepen en denk je eerder dat Trump misschien een rankingevent gaat winnen in de loop van dit seizoen?

Of verwacht je dat Trump een terugval krijgt, nu hij – volgens zijn eigen tweets – de afgelopen maanden vooral bezig is geweest met rondscheuren in zijn Audi R8, fastfood eten bij Nando’s en meerdere vakanties vieren op Spaanse party-eilanden?

Aan jou het woord!

Lees ook:Poll: “Trump wint misschien een toernooi”
Lees ook:Poll: Zou Judd Trump terechte No. 1 zijn?
Lees ook:Poll: Wordt Judd Trump de nieuwe nummer 1?
Lees ook:Terugblik 2012: top en top van november
Lees ook:Poll: wie wordt de UK Champ 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.