Poll: Wordt Judd Trump de nieuwe nummer 1?

Met een beetje mazzel (de flukes tegen Dominic Dale) en met veel naughty snooker (rest van het toernooi) heeft Judd Trump het UK Championship weten te winnen.

De 22-jarige Engelsman gelooft volgens Sporting Life dat de zege in het op één na belangrijkste rankingevent slechts het begin is van zijn heerschappij op de Main Tour.

“Vóór het toernooi zei ik dat niemand het snooker zou gaan domineren, maar na deze week denk ik er anders over. Niet heel goed gespeeld maar wel alles gewonnen”, aldus Trump.

…Trump torst de trofee: gaat de UK Champion nu het snooker domineren?…

Trump heeft grootse plannen en wil in de tweede seizoenshelft in elk geval The Masters en het wereldkampioenschap op zijn naam geen schrijven.

Kortom, als het aan de playboi (© Trump himself op Twitter) zelf ligt, begint hij het professionele snookercircuit eerder vroeger dan later te domineren.

Of Trump de nieuwe Steve Davis of Stephen Hendry is, valt te betwijfelen, maar denk jij dat hij wel nummer 1 wordt? Daarover gaat onze nieuwe poll.

Jij mag voorspellen of Trump de nummer 1 van de wereldranglijst wordt – en zo ja, of dat al binnen twee jaar gebeurt of pas later.

De poll vind je zoals gebruikelijk in de rechterkolom op dit blog.

[picture Judd Trump © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Poll: Judd Trump wordt vrijwel zeker nummer 1
Lees ook:Poll: Waar laat jij je krijtje?
Lees ook:Tweederde lezers snookerblog wil dresscode versoepelen
Lees ook:“Robertson wordt nieuwe nummer 1″
Lees ook:Poll: Wie maakt de 100e maximumbreak?

2 reacties op “Poll: Wordt Judd Trump de nieuwe nummer 1?

  1. G

    Alles hangt af van wat Robertson en een handjevol andere spelers de komende jaren kunnen doen aan de opmars van Trump. Nr 1? Kan. Ineressanter is de vraag of er iemand gaat domineren en zo ja, wie?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Als Selby nummer 1 kan worden zonder grote ranking titels, kan iedereen het. Mijn punt: de top 8 boeit een stuk minder dan de rankings vanaf 10/11/12 en lager down the ladder.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.