Ronnie O’Sullivan noemt collega-profs “jaloers”

Ronnie O’Sullivan verwacht dat veel van zijn collega-profs “jaloers” zullen zijn als hij eind van de maand weer alle aandacht opeist bij zijn terugkeer op de Main Tour.

O’Sullivan, die sinds het winnen van het WK begin mei geen volwaardig rankingtoernooi meer speelde, doet over drie weken mee aan het International Championship in China.

“Ik krijg kritiek van sommige andere spelers omdat ik geen betere ambassadeur ben en niet speel terwijl ik wereldkampioen ben”, zegt O’Sullivan in de Daily Star. “Maar misschien doen zij het wel alleen voor het geld.”

Volgens O’Sullivan willen sommige spelers “alleen maar beroemd zijn”.

“Zij willen een ster zijn. Ze zijn ook tevreden als ze tweede, derde, vierde worden. Zo ben ik niet, ik wil spelen, plezier hebben, strijden en winnen”, verklaart de wereldkampioen.

O’Sullivan heeft de afgelopen jaren van diverse spelers kritiek moeten incasseren. Zo laakte Shaun Murphy ooit het feit dat O’Sullivan steeds weer van toernooien wegbleef.

Lees ook:O’Sullivan wil af van promotionele verplichtingen
Lees ook:Snooker maakt O’Sullivan “suïcidaal”
Lees ook:Mark King haalt uit naar World Snooker
Lees ook:O’Sullivan is een klasse apart
Lees ook:“Onbespeelbaar!” Spelers kraken Dome in Doncaster af

Eén reactie op “Ronnie O’Sullivan noemt collega-profs “jaloers”

  1. Gras

    Shaun wie? Oh wacht, is dat die ene die overal in speelt (en te weinig wint) ten koste van zijn privé leven? Shaun Selby heet ie geloof ik.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.