Whirlwind stuit op Tornado (live op internet!)

snooker symboolfoto 13Met een stormachtige demonstratiepartij wordt morgenavond de South West Snooker Academy in Gloucester officieel geopend.

Jimmy White neemt het dan op tegen Tony Drago. Een livestream van deze partij tussen The Whirlwind en The Tornado kun je vanaf 20 uur hier bekijken.

De South West Snooker Academy is een initiatief van Paul Mount, de man achter managementbureau On Q Promotions, waar behalve White en Drago ook spelers als Barry Hawkins, Dominic Dale en Reanne Evans onder contract staan.

De academie bestaat uit drie onderdelen: een trainingsruimte met vier tafels, een toernooiruimte met acht afgebakende tafels en een finaleruimte met één tafel en een permanente tribune voor 350 toeschouwers.

Hoewel nu dus de officiële opening plaatsvindt, wordt er al een poos gespeeld. In juni vond hier het Pink Ribbon-event plaats. En in juli werd er een kwalificatietoernooi voor het World Open afgewerkt.

Later deze maand vindt hier ook het Players Tour Championship-event plaats dat in het Duitse Rüsselsheim werd geschrapt.

Lees ook:Snookeracademie wordt bokszaal
Lees ook:Pas op met betaling voor livestream White-Drago!
Lees ook:Mark Allen tekent contract bij On Q Promotions
Lees ook:Welke dresscode geldt eigenlijk voor Michaela Tabb?
Lees ook:UK PTC 1: Brecel opent tegen Dott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.