UK PTC 1: Brecel opent tegen Dott

Luca Brecel gaat het in de openingsronde van het eerste Engelse Players Tour Championship-event in Gloucester opnemen tegen oud-wereldkampioen Graeme Dott.

De winnaar van die partij treft waarschijnlijk een andere voormalig wereldkampioen, Ken Doherty. De Ier moet dan wel eerst van Kacper Filipiak of Joe Swail winnen.

Dat blijkt uit de loting en het speelschema van UK PTC 1, zoals World Snooker die vanmiddag op haar website heeft gepubliceerd.

Brecel tegen Dott wordt zaterdagmiddag 21 juli om 16.00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld.

Het PTC-event in de South West Snooker Academy begint al op woensdag 18 juli met voorrondes voor amateurs. Het hoofdtoernooi is van vrijdag tot en met zondag.

Naast Brecel verschijnt nog een tweede Belg aan de start. Hans Blanckaert begint tegen Robert Tickner. Voor de winnaar volgt een partij tegen Shane Castle.

Een van de opvallendste partijen in de eerste ronde is Jimmy White tegen Tony Drago, toevallig (?) de twee populairste uithangborden van On Q Promotions, waartoe de South West Snooker Acamedy behoort. Zou dat echt een een blinde loting zijn geweest..?

Lees ook:Loting PTC 10: Luca Brecel opent tegen Matt Couch
Lees ook:PTC 2: Haneveer tegen Perry, Brecel tegen Cope
Lees ook:Pittige tegenstanders voor Brecel op Q School
Lees ook:Blanckaert ook door op PHC
Lees ook:Q School: Luca Brecel opent tegen Sam Harvey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.