Williams ruim door, Selby op comfortabele voorsprong

De battle tussen de twee oud-wereldkampioenen is gewonnen door Mark Williams. Hij versloeg vandaag in de eerste ronde van het wereldkampioenschap in Sheffield Graeme Dott met 10-4. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Williams leidde na de eerste sessie al met 7-2, en wist in de tweede sessie die voorsprong goed te verdedigen. De Welshman won de eerste twee frames van de tweede sessie met breaks van 55 en 102. waardoor hij slechts één frame verwijderd was van de zege.

Dott vecht zich dan sterk terug door breaks van 54 en 88, de achterstand daarmee iets beperkend, maar in het 14e frame weet Williams het af te maken en pot hij zich naar de tweede ronde. In de tweede ronde treft hij de winnaar van de wedstrijd tussen Neil Robertson en Michael Holt, die morgen in actie komen.

Op de andere tafel tekende zich ondertussen een comfortabele voorsprong voor Mark Selby af. Zijn tegenstander Robert Milkins miste veel en in de safetybattles wist de wereldrankingleider net het verschil te maken. Tel hier de hoge breaks bij op (54, 51, 50, 72, 68 en 132) en je hebt aan het eind een 7-2 voorsprong voor Selby. Deze wedstrijd wordt morgenochtend om 11.00 uur hervat.

Lees ook:Robertson verliest, Hawkins op voorsprong
Lees ook:Mark Williams stevig aan de leiding
Lees ook:Selby wint, Robertson op achterstand
Lees ook:WK: Oud-wereldkampioen Dott verslaat Walden
Lees ook:WK: McGill pakt voorsprong ten koste van struggelende Maguire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.