O’Sullivan uitgeschakeld bij English Open

Ronnie O’Sullivan is vandaag uitgeschakeld op de English Open. Wist hij gisteren in Manchester nog in de decider te winnen, vandaag verloor hij met 4-3, van zijn landgenoot Chris Wakelin. 

© Monique Limbos

The Rocket kwam 2-0 voor te staan met ondermeer een 110-break, maar zag Wakelin de volgende drie frames winnen met onder meer een 106- en een 59-break. De voormalig poolkampioen leek zelfs de wedstrijd direct te gaan pakken maar miste matchball met de laatste roze. O’Sullivan weet dan de decider af te dwingen, maar Wakelin houdt de zenuwen goed in bedwang en pot zich naar de grootste overwinning in zijn carrière.

© Monique Limbos

Er waren meer grote namen die sneuvelde vandaag. Ali Carter verloor met 4-2 van Ben Woollaston, Mark Allen verloor met 4-3 van Yan Bingtao. Ook Ding Junhui kon zijn koffers gaan pakken, hij verloor verrassend van Jak Jones met 4-2. Neil Robetson moest het veld ruimen tegen Xiao Guodong, die zich terug wist te vechten van een 3-0 achterstand.

De vierde ronde is momenteel nog bezig. Morgen wordt de kwartfinale gespeeld. Uiteraard zijn alle uitslagen hier te vinden.

Lees ook:Selby verliest, O’Sullivan nipt door op English Open
Lees ook:ET Riga, dag 2: Robertson naar huis
Lees ook:India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis
Lees ook:Brecel uitgeschakeld in Scottish Open
Lees ook:Grand Prix: Robertson en Selby verliezen, Williams door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.