India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis

Bij de India Open in Bombay zijn we inmiddels bij de kwartfinales aanbelandt. Vanmiddag vanaf half 3 worden deze gespeeld. Opvallende verliezer vanmorgen was Judd Trump, die met 4-3 van Mark Williams verloor.

(c) Monique Limbos

Trump klaagde eerder deze week al over een schouderblessure en had zijn vorige partij tegen Adam Duffy ook nipt gewonnen met 4-3. Vandaag tegen Williams ging het lang gelijk op. Williams pakte het eerste frame met een 68-break, Trump antwoordde met een 104-break. Williams pakte de voorsprong met een 108-break, maar Trump trok de score weer gelijk met een 55-break en pakte vervolgens de voorsprong met een 67-break.

Er volgde een spannend frame, welke Williams naar zich toe wist te trekken, waardoor er een decider gespeeld moest worden. In de decider was een 63-break voldoende voor Williams om de wedstrijd voor zich op te eisen. Williams komt in de kwartfinale uit tegen Robert Milkins, die op zijn beurt wist te winnen van Graeme Dott met 4-2.

Ook John Higgins kan zijn koffer gaan pakken. Hij verloor met maar liefst met 4-0 van Mark Davis. Davis zal de kwartfinale spelen tegen Thepchaiya Un-Nooh die een uitstekend toernooi speelt. Ook vandaag wist hij eenvoudig te winnen van Jamie Jones, met 4-1 en een 123-break in het laatste frame.

Livescoring en uitslagen zijn hier te vinden.

Lees ook:Trump naar kwartfinale Shanghai Masters op de laatste zwarte bal
Lees ook:Grand Prix: Robertson en Selby verliezen, Williams door
Lees ook:Brecel naar kwartfinale UK Championship!
Lees ook:Grand Prix: Trump door naar halve finale op laatste zwarte bal
Lees ook:Fu door op laatste bal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.