German Masters: Ali Carter al uitgeschakeld

Titelverdediger Ali Carter is een van de vier kanshebbers die gisteren al op de openingsdag van de German Masters in Berlijn werd uitgeschakeld.

Carter kwam 2-0 en 4-2 vóór tegen Dechawat Poomjaeng, maar verloor met 4-5.

Ook Carters opponent in de finale vorig jaar, Marco Fu, ligt er al uit. Hij ging verrassend onderuit tegen Paul Davison, 2-5. Ook Mark Allen en Stuart Bingham zijn naar huis.

german masters 2014 - robertson-liu

…Robertson heeft geen problemen met Liu, 5-1 inclusief een 124…

Allen verloor met 3-5 van Anthony McGill, Bingham met dezelfde cijfers van Peter Lines. De andere favorieten bereikten wel (eenvoudig) de volgende ronde.

Neil Robertson (die al zijn 78e century van het seizoen scoorde), Mark Selby, Ding Junhui en John Higgins wonnen allemaal met 5-1 of 5-2.

Luca Brecel daarentegen redde het niet. Hij won nog wel het openingsframe tegen Joe Perry maar moest de zege aan de Engelsman laten, 2-5.

Slecht nieuws was er verder voor de routiniers Steve Davis en Jimmy White, die beiden moeten oppassen dat ze na dit seizoen niet van de Main Tour verdwijnen. Hun nederlagen tegen respectievelijk Dominic Dale en Thepchaiya Un-nooh helpen in elk geval niet.

Voor de uitslagen tot nu toe en het programma van vandaag kijk je bij World Snooker. Op tv zendt Eurosport weer als vanouds uit.

[picture Neil Robertson © 2014 snooker.blog.nl]

Lees ook:Mark Selby en Mark Allen in finale PTC Antwerp
Lees ook:CoC: Robertson en Carter winnen na achterstand
Lees ook:Wuxi Classic: Trump struikelt over Milkins
Lees ook:Speelschema WK snooker dag 7, 25-05
Lees ook:Ali Carter genezen verklaard, terug in september

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.