Wuxi Classic: Trump struikelt over Milkins

De volgende verrassing op de Wuxi Classic: nu ligt ook Judd Trump er al uit. Hij verloor vanochtend in de achtste finales met 3-5 van Robert Milkins.

Net als gisteren tegen Dominic Dale verloor Trump het openingsframe, maar leek daarna orde op zaken te stellen. Hij scoorde een 137 en stond bij het interval gewoon met 3-1 voor.

Daarna draaide de partij alleen nog om Milkins. De snelle, aanvallende Engelsman, die voor niemand bang is, won vier frames op rij en pakte verrassend de zege, 5-3.

…Milkins bezig aan zijn beslissende break in frame acht tegen Trump…

Milkins speelt in de kwartfinales tegen Joe Perry of Ricky Walden.

Ook Mark Williams kwam vanochtend uit achterstand terug om zijn partij te winnen: tegen Mark Allen verloor hij de eerste twee frames, maar kwam later op 3-2 vóór.

Allen maakte nog een keer gelijk, maar moest met 5-3 de zege aan de Welshman laten, die na zijn teleurstellend slot van afgelopen seizoen nu weer scherp oogt.

…Allen neemt een vroege voorsprong tegen Williams…

Stuart Bingham en Ken Doherty vochten een strijd op hoog niveau uit. Bingham scoorde breaks van 124 en 143, de hoogste van het toernooi tot nu toe.

Doherty kwam vroeg op voorsprong en stond later ook op 4-3, maar moest in een spannende decider uiteindelijk toch de eer aan Bingham laten, 4-5.

De laatste ochtendpartij tussen Fergal O’Brien en Marcus Campbell duurt – niet geheel onverwacht – het langst. Op dit moment staat het pas net 3-2 voor Campbell.

Vanmiddag vanaf 13.30 uur Nederlandse tijd worden de resterende partijen uit de achtste finales gespeeld, met onder anderen Mark Selby en Graeme Dott.

[pictures Robert Milkins & Mark Allen © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:Wuxi Classic: Perry loopt historische zege mis
Lees ook:PTC: Veel toppers ontbreken op slotdag
Lees ook:WK: Milkins schakelt titelfavoriet Robertson uit
Lees ook:Wuxi Classic: Trump, Williams zonder problemen
Lees ook:Wuxi Classic: Wenbo verrast wereldkampioen Selby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.