“Sponsor betaalt O’Sullivan om aan WK mee te doen”

De nieuwe hoofdsponsor van het WK snooker kan Ronnie O’Sullivan met een soort startpremie overhalen om in april tóch in de Crucible aan te treden.

Dat zegt World Snooker-baas Barry Hearn vandaag in de Mirror. De nieuwe hoofdsponsor, die Betfred.com na vier seizoenen gaat opvolgen, wordt binnenkort bekendgemaakt.

Zolang de WPBSA zich niet met zo’n deal bemoeit en O’Sullivan niet bevoordeelt ten opzichte van andere spelers, spreekt er niets tégen een startpremie, aldus Hearn.

…O’Sullivan: met startpremie wellicht toch naar het WK?…

“Als hij zo’n deal overweegt met een mogelijke sponsor, die hem betaalt om te spelen, zou ik het doen als ik hem was”, zo wordt Hearn in de Mirror geciteerd.

“De mensen achter Tiger Woods doen het ook. Die bellen (de sponsor van een toernooi) op, komen enkele dagen eerder, doen wat promotionele fotoshootings, en laten zich daarvoor betalen. Ik zou daar geen moeite mee hebben”, zegt Hearn.

Hearn ontkent dat de naam van O’Sullivan al is gevallen in gesprekken met sponsoren.

O’Sullivan lastte na het winnen van zijn vierde WK-titel een snookerpauze in. En hij verklaarde in het najaar zelfs dat hij het hele seizoen niet meer in actie zou komen.

Toch blijven geruchten over zijn mogelijke deelname aan het WK hardnekkig de kop op steken. O’Sullivan heeft in elk geval tot 28 februari de tijd om zich nog in te schrijven.

Het hele artikel met Hearn in de Mirror lees je hier.

[picture Ronnie O'Sullivan © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:PokerStars.com nieuwe hoofdsponsor Masters
Lees ook:Betfair nieuwe sponsor WK snooker
Lees ook:“Ronnie O’Sullivan is als Mohammed Ali”
Lees ook:“Ronnie krijgt het moeilijk op het WK”
Lees ook:Snooker maakt O’Sullivan “suïcidaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.