“Ronnie krijgt het moeilijk op het WK”

barry hearn (close)Barry Hearn is blij dat Ronnie O’Sullivan volgende maand op de Main Tour terugkeert, maar voorspelt dat de Engelsman het op het WK lastiger gaat krijgen dan hij zelf denkt.

“De jongens zijn drukke, doorgewinterde professionals. Maar hij heeft negen maanden lang niet gespeeld”, zegt de baas van World Snooker op Sporting Life.

“Als iemand het kan, dan Ronnie, maar ik denk dat hij het heel moeilijk gaat krijgen tegen jongens die de afgelopen negen maanden week in, week uit hebben gespeeld”, zegt Hearn over O’Sullivan, die na aan jaar pauze terugkeert.

O’Sullivan won vorig jaar mei zijn vierde wereldtitel, besloot toen een tijdje afstand van het snooker te nemen, en speelde dit seizoen pas één enkele wedstrijd – tegen Simon Beford.

O’Sullivan kondigde drie weken geleden aan dat hij aan het WK mee gaat doen.

Inmiddels is O’Sullivan aan het sparren met diverse profs. Opvallend genoeg behoort ook Peter Ebdon tot zijn trainingsmaatjes in de aanloop naar het WK.

Overigens zal World Snooker komende maandag de nieuwe hoofdsponsor van het WK bekendmaken. “Ja, we hebben een deal”, bevestigt Hearn in het artikel.

Lees ook:O’Sullivan doet afstand van luxe, leeft op woonboot
Lees ook:Mark King haalt uit naar World Snooker
Lees ook:Doherty: Higgins gaat het zwaar krijgen
Lees ook:Hearn adviseert O’Sullivan te stoppen met snooker
Lees ook:Poll: O’Sullivan komt volgend jaar weer terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.