Betfair sponsort PTC Grand Final

Lekker op tijd – lees: twee dagen vóór de start – heeft World Snooker een sponsor gevonden voor het eindtoernooi van het Players Tour Championship in Ierland.

Het event gaat nu door het leven als Betfair PTC Grand Final, zo heeft de snookerbond vanmiddag op haar website bekendgemaakt.

Met Betfair is opnieuw een bedrijf uit de wereld van het (online) gokken en spelen in het snooker gestapt. Vorig jaar was PartyCasino.com hoofdsponsor.

De PTC Grand Final in Galway begint woensdag en duurt tot zondag.

Alle partijen worden achter elkaar op één tafel gespeeld. Barry Hawkins en Jack Lisowski bijten woensdag om 11.00 uur (Nederlandse tijd) het spits af.

Ook verliezend Haikou World Open-finalist Stephen Lee zien we op de openingsdag in actie – tegen Martin Gould, die vorig jaar de eindstrijd haalde.

Spelers uit de top-8 van de PTC Order of Merit, onder wie Judd Trump, Ronnie O’Sullivan en Neil Robertson, spelen later tegen de acht winnaars van de openingsronde.

Het volledige speelschema vind je hier bij World Snooker.

Lees ook:Masters: Titelverdediger Robertson opent tegen Ding
Lees ook:PTC Grand Final: Jones verrast Higgins
Lees ook:Stephen Lee wint PTC Grand Final
Lees ook:Grand Final: Hawkins oppermachtig naar titel
Lees ook:PTC Grand Final: 24 deelnemers bekend

2 reacties op “Betfair sponsort PTC Grand Final

  1. Betfair

    Best wel merkwaardig als je er overnadenkt dat bepaalde snookerspelers in het verleden verdacht werden van matchfixing, dat nu een bookmaker als betfair de Grand Final sponsort….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Vind je? Veruit de meeste sponsors van het moderne profsnooker zijn bookmakers. Afgezien van de incidenten die er zijn geweest (en er vast ook nog zullen komen…), verdienen ze blijkbaar genoeg aan het snooker om te blijven investeren in deze sport.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.