PTC Grand Final: 24 deelnemers bekend

Nu alle twaalf toernooien om het Players Tour Championship erop zitten, is duidelijk welke 24 spelers zich voor de PTC Grand Final in maart hebben geplaatst.

Hoewel, helemaal duidelijk is het (mij) nog niet, omdat Jack Lisowski en Michael White exact gelijk op de 24e plek zijn geëindigd. Wellicht straks 25 deelnemers?

In tegenstelling tot vorig jaar hebben in elk geval nu wel alle spelers in de top-24 aan voldoende events meegedaan: minstens drie in Engeland én drie in Europa.

…Gould, hier in de eindstrijd van de PTC Grand Final in 2011, is er weer bij…

Aan kop de van Order of Merit is Judd Trump geëindigd.

Hij verdiende in totaal £30.400, dat is £800 meer dan Ronnie O’Sullivan, die echter twee toernooien minder speelde. Derde is Neil Robertson met £28.100.

Verder plaatsten zich onder anderen Mark Selby, John Higgins en Ding Junhui. Ook Martin Gould, die afgelopen seizoen de finale haalde, is er weer bij.

Niet van de partij zijn toppers als Mark Allen, Stephen Hendry, Shaun Murphy (de kampioen van vorig jaar), Stuart Bingham, Ali Carter en Mark Williams.

De volledige einstand van de Order of Merit vind je bij World Snooker. De PTC Grand Final wordt gespeeld van 14 tot en met 18 maart in het Ierse Galway.

[picture Martin Gould © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Luca Brecel nadert PTC Grand Final
Lees ook:Keert Stephen Lee terug op PTC Grand Final?
Lees ook:Maguire “on fire” in PTC-ranking
Lees ook:Betfair sponsort PTC Grand Final
Lees ook:Brecel stijgt op Order of Merit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.