Jans wederom naar finale EK dames

Wendy Jans heeft wederom de finale van het Europees Kampioenschap behaald in Litouwen. In de halve finale versloeg de titelverdedigster Anastasia Nechaeva uit Rusland met 4-2. 

Jans kwam 1-0 achter tegen de Russin, ondanks een 33-break, maar wist met een 44-break de score weer gelijk te trekken. Nechaeva loopt dan weer uit, wederom ondanks een 30+break van Jans, maar dan ziet Jans kans om de wedstrijd te gaan domineren. Ze trekt de score weer gelijk en weet tevens de laatste twee frames sterk op haar naam te schrijven.

In de finale treft Jans Daria Sirotina uit Rusland, die met een overtuigende 4-0 Michelle Sherwin uit Ierland versloeg. De finale staat gepland om al te zijn gestart, maar Jans is nog bezig met haar kwartfinale bij het EK teams, samen met Jürgen van Roy. Deze wedstrijd is momenteel te volgen via livestreaming.

Lees ook:Jans in finale WK
Lees ook:Kijktip: EK-finale met Wendy Jans live te zien
Lees ook:Jans en van Roy nog overeind op EK in Litouwen
Lees ook:Jans – Nechaeva wederom in finale WK
Lees ook:Jans/van Roy naar halve finale, Morgan pakt zoveelste EK-titel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.