Jans/van Roy naar halve finale, Morgan pakt zoveelste EK-titel

Wendy Jans en Jürgen van Roy blijven doorstomen op het Europees Kampioenschap teams. Deze keer versloegen ze in Litouwen Ierland 1 in de spannende kwartfinale en mogen ze morgen dus de halve finale gaan spelen. 

Ook nu was er een beslissend frame nodig om de tegenstanders te verslaan, maar de Belgen waren onverstoorbaar en wisten steeds op de cruciale momenten de ballen te potten.

Ze treffen morgen in de halve finale twee waardige tegenstanders: uit Malta zijn Alex Borg en Brian Cini er op gebrand om de titel te pakken. In de andere halve finale staan Ierland 2 en Ierland 3 tegenover elkaar.

De halve finales starten morgen om 09.00 uur Nederlandse tijd. Inmiddels is Jans alweer begonnen aan haar finale bij de dames: zij speelt daar tegen Daria Sirotina uit Rusland.

Ondertussen heeft Darren Morgan de finale bij het EK senioren gewonnen. Hij versloeg in de finale heel eenvoudig Brandon Thomas uit Ierland met 6-0, twee 40+breaks en een 75-break. Morgan had eerder deze week ook al de European Open op zijn naam geschreven, waarmee hij een ticket voor de Riga Masters had gewonnen.

Lees ook:Jans wederom naar finale EK dames
Lees ook:Jans/van Roy uitgeschakeld door kampioen uit Malta
Lees ook:Jans en van Roy nog overeind op EK in Litouwen
Lees ook:Terugblik 2015: Top en flop juni
Lees ook:Ierland verslaat Drago/Cini op EK teams

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.