Terugblik 2016: Top en Top september

Ook in de maand september was er geen slechts nieuws te bekennen op snookergebied. Daarom weer twee toppers!

© Monique Limbos

TOP:
Ding Junhui heeft een hele goede maand. Hij wint  niet alleen de Shanghai Masters maar ook het WK 6-reds. In Shanghai versloeg hij de regerend wereldkampioen en rankingleider Mark Selby met 10-6. In Bangkok wist hij het 6-reds toernooi op zijn naam te schrijven met 8-7, op de allerlaatste bal. Deze titel ging ten koste van Stuart Bingham.

TOP:
Dichter bij huis weet Kevin Van Hove zijn winningstreak door te zetten. Na vier toernooien op rij gewonnen te hebben bij de HyproCup, won hij deze maand ook de finale van de Merode Open bij SC Merodesnookers in Turnhout. In deze finale versloeg hij Jeff Jacobs overtuigend met 5-0.

Lees ook:Ding pakt wereldtitel 6-reds
Lees ook:Skalski wint BR 5
Lees ook:Kevin van Hove Vlaams Kampioen 6-reds
Lees ook:Van Hove wint Merode Open 2016
Lees ook:Wie onttroont Geudens als Open Merode-kampioen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.