Poll: wie is de speler van het jaar?

Met nog maar een paar dagen op de kalender van 2015, wordt het tijd om de balans op te maken. Welke speler sprong er dit jaar voor jou het meeste uit? Welke speler heeft in jouw ogen het beste gepresteerd?

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Was dit de nieuwe wereldkampioen Stuart Bingham? Niet alleen werd hij in mei wereldkampioen, ook veroverde hij de tweede plaats op de wereldranking en behield deze langere tijd. Bovendien won hij de Championship League in februari.

Of was het John Higgins? Hij won het International Championship en de Australian Open dit jaar.

Ook de Australiër Neil Robertson had een zeer goed jaar: hij won zowel het Champion of Champions als de UK Championship.

Verder mag natuurlijk Ali Carter niet ontbreken. Zijn overwinning in de Paul Hunter Classic in Duitsland bezorgde veel mensen kippenvel. Zelf noemde hij deze overwinning de grootste uit zijn hele carrière.

En wat te denken van de nummer 1 van de wereld? Mark Selby won de German Masters en de China Open en werd 3e op het UK Championship.

Ook mag de winnaar van de Masters natuurlijk niet onbenoemd blijven: Shaun Murphy pakte niet alleen de Masters ook werd hij natuurlijk 2e op WK in Sheffield.

Verder zijn er nog een paar spelers die een toernooi wonnen: Mark Allen won de Gibraltar Open. Kyren Wilson verraste vriend en vijand door de Shanghai Masters op zijn naam te schrijven. Tot slot won Barry Hawkins het European Tour event de Riga Open.

Of is er misschien nog een speler die ik niet genoemd heb, die wel een nominatie verdiend? Dan hoor ik dat natuurlijk hieronder graag van je! Ook ben ik benieuwd naar je motivatie voor je stem!

Lees ook:Bingham speler van het jaar voor Neder-Belgische publiek
Lees ook:11-jarige Shane is sneller dan O’Sullivan
Lees ook:Bingham uitgeroepen tot speler van het jaar
Lees ook:Poll: De 10 hoogtepunten van het seizoen
Lees ook:Nog één dagje…

6 reacties op “Poll: wie is de speler van het jaar?

  1. Martijn

    Ronnie omdat hij, zelfs als hij een seizoen niet speelt, de meest besproken speler is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Annet van Riel

      Maar we willen als lezer ook alleen maar slecht nieuws horen over die man. Als ik goed nieuws bericht, zoals nu dat hij geridderd wordt, wordt het bijna niet gelezen. Terwijl de berichten over zijn controverses qua bezoekersaantallen door het dak schieten…
      Logisch dat de media daar op in speelt en elke scheet volgt van die man. En ja, daar help ik ook aan mee.

        /   Beantwoorden  / 
        1. Annet van Riel

          Buiten het feit dat The Mirror niet de meest betrouwbare bron is, de Prive en de Story gebruik ik liever ook niet als bron, denk ik best dat je mijn punt snapt.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Martijn

            Ik denk niet dat we de dag dat goed nieuws nieuwswaardiger wordt mee willen maken.

              /  
  2. Dutchnugget

    Luca Brecel:Niet alleen vanwege zijn grote stijging op de wereldranglijst,maar ook wat dit mogelijk betekend voor snooker in de lage landen.

    Annet heeft gelijk:Ik vind zelfs dat de diverse nieuwsuitzendingen op tv een veel te hoog slecht nieuws gehalte hebben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.