Snookerfans opgelicht met kaartjes voor Higgins vs. White

snooker-symboolfoto-2Snookerfans die kaartjes hebben gekocht voor een al lange tijd aangekondigde demonstratiewedstrijd tussen Alex Higgins en Jimmy White op 11 december in Londen, zijn slachtoffer geworden van een oplichter.

De vermeende partij tussen de Hurricane en de Whirlwind is wekenlang gepromoot met banners op het populaire The Snooker Forum. Maar Higgins noch White blijkt ook maar iets te weten van deze exhibitie.

Ook de exploitant van de genoemde locatie in Londen, Shepherds Bush Walkabouts, zegt dat er bij hem nooit een reservering voor de 11e december is gemaakt.

Tot nu wees niets op bedrog. White en Higgins, twee legendarische iconen uit de snookersport, spelen vaak exhibities samen. En entreekaartjes waren ook dit keer gewoon via officiële kanalen als Ticket Master te verkrijgen.

Bovendien meldde de “organisator” van deze partij – een zekere Damian O’Shea – zich begin deze maand nog persoonlijk op The Snooker Forum om vragen van fans omtrent de exhibitie te beantwoorden.

Je moet de brutaliteit maar hebben…

Onbekend is hoeveel kaartjes er al waren verkocht. Tickets werden aangeboden voor £59,50 in combinatie met een overnachting en ontbijt in een nabijgelegen hotel.

Fans die hun kaartje via Ticket Master kochten, krijgen hun geld uiteraard via deze aanbieder terug. Wie echter rechtstreeks bestelde bij de oplichter, kan alleen nog proberen zijn reeds gedane betaling via PayPal of creditcard weer terug te draaien.

Volgens Kevin Smithers van The Snooker Forum heeft de politie de zaak inmiddels in onderzoek.

Lees ook:O’Sullivan is opgelicht
Lees ook:Viagogo verdacht van zwendel met WK-tickets
Lees ook:Jimmy White zegt af voor Pro Challenge event
Lees ook:Hearn: “Géén wildcards voor The Masters”
Lees ook:Luca Brecel noemt Vlaamse spelers “pannekoeken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.