Paul Hunter Classic start vandaag al

Zoals ik eerder al schreef komen er veel Nederlanders en Belgen aan tafel in Furth, bij de Paul Hunter Classic, waaronder de terugkeer van Raymon Fabrie, op het internationale toneel. Naast de vele Nederlanders zal ook Ronnie O’Sullivan voor het eerst sinds zijn WK-finale weer aan tafel terugkeren. Hij is titelverdediger bij dit toernooi.

euro tour 4 2013 - o'sullivan trophy


O’Sullivan zal vrijdag om 13 uur aan tafel verschijnen, zijn eerste wedstrijd speelt hij tegen Noppon Saengkham. Het is de eerste keer dat deze twee spelers elkaar treffen.

Verder zullen alle Chinese spelers hun seizoensstart maken. Het lijkt er op dat er massaal visumproblemen waren bij de Riga Open twee weken geleden, want daar waren alle spelers niet aanwezig.

Zoals gezegd wordt er dus vandaag al gespeeld, dit in tegenstelling tot de originele planning. Normaal start men op de donderdag met de kwalificatiewedstrijden, maar door de vele aanmeldingen moest Worldsnooker al op woensdag wedstrijden laten spelen. Of dit nog afmeldingen heeft opgeleverd en hoe hier dan mee omgegaan wordt is nog niet bekend.

Eurosport zal weer verslag doen van dit toernooi. In verband met het WK zwemmen wordt het snooker wel op Eurosport 2 uitgezonden.

Lees ook:Te koop: de originele PowerSnooker-tafel
Lees ook:PTC Antwerp start vanmiddag
Lees ook:O’Sullivan komt wel/niet naar Paul Hunter Classic
Lees ook:Wordt Mark Selby in Riga de nieuwe nummer 1?
Lees ook:Loting Paul Hunter Classic al bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.