Loting Paul Hunter Classic, amateurs in de problemen

De loting voor de Paul Hunter Classic is bekend. Opvallend is dat er woensdagavond al gespeeld wordt, wat niet van te voren was aangekondigd. Blijkbaar is het aantal kwalificatiespelers zo groot, dat het niet anders op te lossen was.

Ik heb via Twitter al van een aantal spelers gehoord die hier niet van op de hoogte waren gebracht en nu in de problemen komen, in verband met reeds geboekte reizen.

KishanTweet_converted

Zo ook Kishan Hirani, die 20 minuten de tijd heeft vanaf het moment van landen, tot het moment van spelen. En er komen meer reacties binnen van spelers, die in de problemen komen.

Zo landt Dylan Craig pas om 17.45 uur op vliegveld Nürnberg, terwijl zijn wedstrijd in Fürth al om 19 uur begint. Gareth Allen heeft nog een uurtje meer tijd (16.45 landing, 19.00 wedstrijd) maar kan ook geen vertraging verdragen. Opvallend is dat Allen zegt dat hij nota bene zijn vluchttijden aan World Snooker had doorgegeven voordat het speelschema werd gemaakt. Daar is dus geen rekening mee gehouden.

Ook de Nederlander Jerom Meeus moet zich woensdagavond al melden.

Ik ben benieuwd of Worldsnooker hier nog iets aan gaat doen, of dat er rekening wordt gehouden met de aanvliegtijden van de spelers.

Opvallend veel Nederlanders en Belgen verschijnen weer aan de start. Later vandaag meer over hun loting.

Lees ook:SnooKort: 5 ringen in plaats van 15 rode ballen
Lees ook:Loting WK snooker live op YouTube
Lees ook:Poll Snookerblog geeft iets andere uitslag dan enquete NK van KNBB
Lees ook:1 dagje zonder snooker…
Lees ook:Loting WK 2015 bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.