Snooker.blog.nl weer ontdooid

Zijn jullie er nog? Na de langste posting-loze periode in het ruim 3,5-jarige bestaan van snooker.blog.nl zijn we vanaf vandaag weer terug.

Twee weken zonder berichten… Een jaar of drie geleden had je waarschijnlijk niet veel gemist. Maar tegenwoordig is de snookerkalender voller dan vol.

Zonder alle uitslagen te gaan herkauwen, hieronder in telegramstijl een overzicht.

…Maguire is de Welsh Open-kampioen van 2013…

> Op diverse locaties in Nederland zijn de voorrondes voor het NK gespeeld. Grootste verrassing: het kopppel Roy Stolk-René Dikstra weet zich niet voor het hoofdtoernooi in maart te plaatsen. Voor alle uitslagen kijk je op de website van de KNBB.

> Stephen Maguire wint het Welsh Open. In de finale verslaat hij, na een 5-7 achterstand, Stuart Bingham met 9-8. Het is zijn eerste grote titel sinds het China Open in 2008.

> Judd Trump verliest in de halve finales van het Welsh Open (van de latere kampioen Maguire) maar keert wel weer terug op de nummer 1-positie van de ranglijst.

> Stephen Lee wachten zware tijden: volgens de WPBSA moet de Engelsman zich binnenkort verantwoorden voor liefst acht partijen, allemaal in 2008-09, waarin hij zich aan match-fixing schuldig zou hebben gemaakt. Tot er een uitspraak is, blijft hij geschorst.

> Martin Gould wint Groep 5 en Barry Hawkins wint Groep 6 van de Championship League. Grappig detail: beiden winnen in hun finale met 3-1 van Maguire.

[picture Stephen Maguire © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:Maguire nu echt on fire
Lees ook:Championship League: Maguire onverslaanbaar
Lees ook:Snooker.blog.nl tijdelijk ondergesneeuwd
Lees ook:Mark Allen glipt halve finales binnen
Lees ook:Carter nog één stap verwijderd van titelverdediging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.